Våra tjänster - för er

Distribution av information

Det är viktigt att hålla sina kunder, medlemmar eller anställda uppdaterade med aktuell information. Det kan göras på flera olika sätt, allt från en informationspost på sin webbsida till massutskick via e-post. Vi erbjuder tjänster som distribuerar information via webb, e-post och sms. Allt för att tjänsten ska passa era behov och önskemål.

Säkerhet

Ett intranät kan vara det perfekta sättet att hantera flera olika saker på en arbetsplats. Med allting samlat på en plats blir det också lättare för dem som använder systemet att veta var de ska leta. Schema, bokningssystem, informationssystem, kommunikationssystem, bokföring, produkthantering är bara några av de sakerna som kan hanteras från ett och samma ställe. Säkerheten är A & O när man hanterar känslig information på webben, därför är vi väl insatta i de säkerhetslösningar som finns tillgängliga.

Molntjänst

I alla våra hostingpaket ingår nu även en molntjänst. Det innebär att man kan se, ladda ned, skapa och redigera filer från vilken enhet som helst och så uppdateras filen direkt på alla andra enheter som hanterar den. Perfekt för arbetsplatser där t.ex. flera personer behöver komma åt samma filer eller för att kunna komma åt material när man är borta från kontoret, ute på kundmöte, på konferens eller till och med hemma.

Betalning

För att kunderna ska känna sig trygga med att betala för varor och tjänster på internet så krävs det att man känner sig trygg. Både med webbplatsen som helhet och med betalningslösningarna som erbjuds. Vi har lång erfarenhet med fler av de välkända betalningslösningarna och använder oss själva av Payson för fakturabetalning för våra kunder direkt på vår webbplats.

Komunikation

Flervägskommunikation kan vara helt avgörande för att få rätt information till rätt person vid rätt tillfälle. Vi hjälper er att hålla kontakten med en, två, tre ... Ja hur många personer som helst via en och samma tjänst. Självklart skräddarsyr vi lösningarna så att de passar era behov och önskemål.

Design

En snygg, intuitiv och lättnavigerad deisgn är avgörande för att få besökarna att vilja utforska din webbplats.

Hosting

För att vi ska kunna vara en totalleverantör så erbjuder vi såklart hosting också. Allt från små sidor till era egna servrar, inget är för stort eller för litet för oss. Vi hanterar även era domännamn, för det ska vara så enkelt som möjligt för er.

E-post

E-post är en av de vanligaste och mest kraftfulla kommunikationskanalerna idag. Därför är det viktigt att ha en e-postleverantör som man kan lita på, samtidigt som man har en snygg, lättolkad och beskrivande e-postadress. Vi har egna e-postservrar med bevakning dygnet runt och kan erbjuda oändligt många e-postadresser till våra kunder. Självklart har du åtkomst till dina e-postkonton både här på vår webbplats, i din mobila enhet och i din dator.

Responsiv design

Andelen besökare som använder mobila eheter för att surfa ökar explosionsartat och det innebär att man måste presentera sitt material för de användarna i ett format som är anpassat just för mobila enheter. En responsiv design som anpassar sig efter enhet är inte längre en lyx man kan överväga att unna sina besökare, det är ett måste; en självklarhet.

Alla våra produktioner görs med resposiv design så att alla besökare får en lika bra upplevelse och kan navigera lätt och intuitivt på webbplatsen.

Sociala medier

Idag är det oerhört viktigt att synas i sociala medier. Det är också ett optimalt medium att använda för att ta emot frågor och feedback från kunder/medlemmar.

Vi hälper er att komma igång och/eller optimera era engagemang i sociala medier.

E-handel

Fler och fler gör sina inköp via internet. Det är bekvämt och enkelt. Med en webbshop från oss är det också säkert. Vi erbjuder flera olika SSL-certifikat för att säkra överföringar av känslig data. En trygghet, både för er och era kunder.

För att få kunderna att trivas så krävs det att de känner sig trygga på webbplatsen, lätt kan navigera och får ett bra intryck av produkterna.

Det vet vi och har det i åtanke när vi bygger e-handelsystem. Integrering av de välkända betaltjänsterna ingår i vår vardag.

Grafik och trycksaker

Förutom att vi själva jobbar i både Photoshop och Illustrator så har vi ett väl beprövat samarbete med grafiska formgivare, illustratörer och designers. Har ni ingen logga eller grafisk profil? Inga problem!

Vi hjälper er hela vägen från allra första början. Ni ska jobba med det ni är duktiga på och brinner för, så låt oss ta hand om era webbtjänster.

Förutom digitalt grafiskt material så kan vi även hjälpa er med visitkort, planscher och flera andra reklamprodukter.

Tidsplanering

Tid är pengar för de flesta. Därför är det viktigt att få ut så mycket som möjligt av den tiden man har. Vi har flera färdiga lösningar för t.ex. schemahantering/-planering, tidsbokning, bokning (utan specifik tid, t.ex. bilverkstad, glasmästeri) m.m.