Om oss
Historia

"Runt milleniumskiftet började jag intressera mig för internet och 'hemsidor' som det hette på den tiden. Min äldre syster lärde mig grunderna, hur man skriver HTML, laddar upp till en server med ftp och visar i en browser genom att skriva in en URL."

Sedan dess har jag varit fast och har fortfarande samma passion och lust att lära som då. Det blir aldrig tråkigt att jobba med webb, eftersom det hela tiden utvecklas och förändras. Det som var standard igår är omodernt idag och utdaterat imorgon.

Därför är det viktigt att ha en äkta passion för det man gör när man jobbar med webb, annars har man inte en chans att hänga med i utvecklingen.

I slutet på 2012 fick jag förfrågan om jag kunde göra ett tidsbokningssystem åt en vän. Jag tackade ja, och i samband med det så tog jag beslutet att registrera min egen firma.

Per Strand, grundare

Ambitioner

Vår ambition är att vara en totalleverantör för våra kunder. Oavsett om det är en ny webbplats, ny logga, visitkort eller allihop kunden behöver, så ska vi vara det självklara valet. Vi vill åstadkomma detta genom att hålla bra priser i kombination med ett stort utbud. Vår relation till våra kunder är också en viktig del i detta.

Vår ambition är också att sticka ut från mängden genom att skapa snyggare, snabbare och bättre webbplatser som är lika attraktiva oavsett vilken skärm man ser den på.

Kompetens

För oss räcker det inte att vara duktig på det man gör, det är också minst lika viktigt att hålla sig uppdaterad och veta vad som är aktuellt inom branchen; vilka standarder, språk och versioner som gäller.

För att kunna upprätthålla den höga kompetensgraden så genomgår vår personal löpande fortbildningar och vidareutbildningar.

"Kedjan är inte starkare än den svagaste länken"

Framtid

Vi hoppas på att kunna växa mycket under 2017. Flera nya samarbeten håller på att formas och framtiden ser ljus ut.

Vår personal kommer att genomgå flera fort- och utbildningar för att höja kompetensen ytterligare.